Her er 10 tips til effektiv SEO.
Sporing
Før du starter din SEO-kampagne sørge for at gennemføre en kvalitet web stats pakke, der lader dig vide, hvad søgemaskinespiders, der besøger dit website, hvilke søgeord henvise mest trafik til dit websted, og hvor mange hits / sidevisninger du får.

Byg flot design og brug dansk linkbuilding
For at få det bedste søgemaskine synlighed web-designere bør følge de 5 basispoint regler, hvis web-design som fastslår, at webstedet bør være:

Let at læse

Nemt at navigere

Let at finde

Konsekvent i design og layout
Hurtig at hente og husk atid at brug dansk linkbuilding hvor de benytter dansk hjemmesider at bygge links fra.

Skriv en effektiv titel tag på siden
Formentlig den vigtigste ranking faktor for effektiv naturlig SEO er titlen angivet med – titel – tags på HTML. Denne titel anses primær tekst af søgemaskinerne betyder, at alle søgemaskiner registrerer denne tekst og lægger stor værdi på det. Det er vigtigt, fordi det er den første tekst, der vises i søgeresultaterne som et hyperlink til dit websted. Som en generel regel en beskrivende titel bør være 5 til 10 ord for hver side eller fra 69 til 75 tegn.

Brødtekst
På din side bør du altid tilstræbe at have en sund mængde beskrivende brødtekst at forklare, hvad den handler om, ikke stole på titlen på siden. Du bør tilstræbe at have dit søgeord i teksten så meget som du kan, med det stadig er behageligt at læse. Dette er kendt som søgeord massefylde. Alle søgemaskiner finder ord øverst på siden, over klappen som vigtigere i værdi end resten af siden

Domæne og URL
Placering af nøgle-ord i domænet kan have en vis vægt i effektiviteten af din naturlige SEO. Begrundelsen er, at de ord eller sætninger der matcher de ord, du har skrevet i en forespørgsel er fremhævet, når du ser søgeresultaterne. Dette er kendt som søgning sigt fremhævning eller langsigtede fremhævning. Bemærk, hvis du vil købe og bruge en webadresse, der muligvis allerede er blevet anvendt i fortiden, det er værd at kontrollere historie af webadressen.

H1, Fed, Kursiv
Du bør have dine vigtigste søgeord gang i en H1-tag, en gang i fed og derefter én gang i kursiv, bør dette vise søgemaskine crawler, at disse er vigtige ord / sætninger til side, så til gengæld webcrawleren vil gøre den antagelse, at søgeord er vigtige for en besøgende.

Anchor tekst
Anchor tekst er det, vi kalder tekstlinks. Du bør altid forsøge at få alle tekst links som beskrivende nøgleord. Når en edderkop følger linket til din side bør det have en forståelse af indholdet. Anchor tekst er en fantastisk måde at forbedre dine placeringer på konkurrencedygtige søgeord.

Skriv nyt indhold
Google elsker nyt indhold. De har en forholdsvis ny edderkop kaldet freshbot, det gennemgår internettet dagligt på udkig efter nye / opdaterede sider og websteder. Det vil derefter liste den side i toppen af deres indeks for, at områderne søgeord. Det vil blive der i et par dage, hvis siden var bare en opdateret version af, hvad der allerede i de resultater, det vil vende tilbage til den gamle version og falde tilbage til det gamle position, hvis siden er helt ny, så vil det falde helt fra indekset, indtil næste fuld opdatering, når det skal tage en permanent plads i resultaterne.

Sammenkædning
Byg høj kvalitet eksterne links til dit website. Websteder med høj kvalitet troværdige links, der peger ind i dem med at få mere popularitet end sites med lav kvalitet links. Der er rygter om, at Googles steder op til 60% af sin vægt på kvaliteten af partiets eksterne links:

Side indsendelse
Indsend rodsiden til alle de store britiske søgemaskiner på internettet: Google, Yahoo, MSN. Det vil tage dem et stykke tid, indtil de gennemgår dit websted fuldt ud, men vær tålmodig. Der er masser af kataloger online, finde en, der passer til temaet for dit websted og forelægge roden URL, igen dette kan tage et stykke tid, men vær tålmodig.

Kategorier: Blog

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *