Lær at bygge (simple) hjemmesider til virksomheder, som de kan bruge til at kapre flere kunder med.

Der er efterspørgsel på folk, der kan arbejde med websites. På dette kursus lærer du et effektivt koncentrat af hvad man skal kunne for at bygge hjemmeside. Der er særlig fokus på at lave simple opsætninger, der kan skaffe din kommende arbejdsgiver flere kunder.

Det er ikke et kursus for iværksættere, der mangler en hjemmeside, men et kursus for dig, der brænder for design og har et ønske om på sigt at arbejde med hjemmesider.

KURSET INDEHOLDER

Som supplement til virksomhedens hjemmeside bliver det mere og mere udbredt at bruge såkaldte landingssider. En landingsside er en mere simpel hjemmeside, der bruges som en vigtig brik i et større kampagnebillede. Pointen med at lave dem er f.eks. at skabe salg, tilmeldinger eller mødebookinger.

Teknisk fundament

Du får alt den nødvendige viden om de tekniske forudsætninger for at skabe en landingsside. Det betyder, at du er selvkørende og kan skabe websites, der sælger, uden teknisk hjælp fra andre.

Opsætning af landingssider

Efter dette modul kan du skabe landingssider med præcis de elementer, de skal have for at kunne skaffe de forventede salg, tilmeldinger eller mødebookinger. Det betyder, at du nu kan gøre en forskel for din kommende chef.

Se et eksempel i linket vedrørende Wolt rabatkode.

Splittest og optimering

Her lærer du at teste på din landingssider. Det betyder, at du fremover vil hælde mere og mere viden og erfaring på CV’et, fordi hver enkelt lille optimering eller test på din vej, er erfaring, som ingen kan tage fra dig.

Grundlæggende online marketing

Efter dette modul forstår du hvordan man sælger. Det betyder, at du kender de 7 emotionelle triggere, som verdens bedste markedsføringsfolk bruger igen og igen til at friste potentielle købere.

Kampagnestrategi

Her lærer du at sammensætte en kampagnestrategi, der skaber resultater, som din (kommende) chef vil takke dig for. Det betyder, at du kan se hvordan strategien skal lægges for at sælge mere – eller skaffe flere tilmeldinger.

Formidling af resultater

Det er i mange virksomheder et stort problem, når teknikeren (dig) skal forklare hvad der er lavet, hvorfor det er lavet – og hvilken forskel det har gjort. Derfor lærer du også at formidle dine resultater, så du kan få den anerkendelse, du har fortjent.


ER KURSET NOGET FOR DIG?

  • Hvis du i forvejen ved meget om at lave hjemmesider, så lærer du på dette kursus meget om at sætte det i sammenhæng med moderne online markedsføring. Hvis du kun ved en smule – eller slet intet om hjemmesider – skal du ikke frygte, at det bliver en for stor mundfuld.
  • Kursus er lavpraktisk i den forstand, at du lærer at skabe kampagnestrategi, og bagefter skabe byggeklodserne, der skal til for at skabe resultater med strategien.
  • Når kurset er slut kan du indtage en stilling i virksomhedens web-afdeling, og samtidig forstå hvad de taler om i markedsføringsafdelingen. Alternativt passer din nye viden til en stilling i et reklame- eller digitalt bureau.

Det er Bigum&Co, der står for det. Dem kan du lære meget af – ligesom jeg gjorde!

Kategorier: Blog

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *