Hvordan laver du en god forside, hvis du har en hjemmeside om apps? Det er spørgsmålet i dagens artikel her på denne hjemmeside, så hvis du også gerne vil blive lidt klogere på dette så læs med.

Artikel indeholder reklame

Du er måske ejeren selv, ellers har du fået en opgave fra en kunde, hvor du skal hjælpe med denne optimering – uanset hvad, så er jeg helt sikkert på, at du nok skal blive klogere af at læse denne artikel, da det hele tiden ændre sig, hvad man bør gøre.

Derfor kan det også være svært for dig at vide helt præcist, hvad du gerne skal tænke over, når du laver en forside til en app, som du nu skal lave.

Hvis vi tager et eksempel som Tripii, så er dette en app for lærere, der skal på studietur med sine elever. Det kan være svært at holde styr på dem alle, men det bliver man nødt til, når man er lærer. Men derfor er det godt, at man kan få lidt hjælp af teknikken til at holde styr på alle de unge mennesker.

De har fx også en underside, hvor man kan få rabat hos Saxo her eller rabat hos Wolt. Det er en god side for studerende, der ønsker rabatter.

Men nu til dagens indhold.

Vi anbefaler, at du anvender store knapper på din forside, som du ser på Tripii.dk. Der er nogle gode call-to-actions, hvor du nemt kan se, hvad du bør gøre for at komme videre.

Og der har du det. Knapper er bare vejen at gå på forsiden. Held og lykke derude.

Kategorier: Blog

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *