Sidder du og optimerer på din hjemmeside og håber på at få flere salg igennem? Det er dine konkurrenter nemlig i gang med netop nu, så hvorfor er du ikke?

Hvis du ikke hver måned eller hver uge endda, tænker over – “Nå, hvordan kan jeg optimere denne side endnu mere” – jamen så har du faktisk allerede tabt – sådan er det bare.

Konkurrencen online er benhård – og hvis du holder ferie og tager en slapper i al for lang tid – så stikker dine konkurrenter af fra dig.

Mine erfaringer

For tiden hjælper jeg mange forskellige sider inden for blandt anden mikrolån og andre typer af lån. Og her er der nogle ting, som jeg nemt kan sige: DETTE SKAL du bare have på dit site, hvis du også tilbyder mikrolån eller andet lignende dette.

Det er også relevant, hvis du har et affiliatesite, hvor du tilbyder diverse lån.

Næsten allerøverst på dit site bliver du nødt til at have dine forskellige lånemuligheder, som folk kan læse nærmere om – det må ikke være for stort eller voldsomt. Men det må samtidig heller ikke være for småt.

Sørg for KUN at have det helt nødvendige information med i din tabel og så SKAL du have en klar CTA: “Lån nu”, “Ansøg her” eller “Se mere her” så dine besøgende ikke er i tvivl om, hvad de skal gøre nu.

Det er ekstra godt, hvis du samtidig kan have denne CTA i en knap, der lokker endnu mere til at blive klikket. Det er bevist, at folk klikker mere, når der er en knap – og den må gerne være grøn, da dette er en positiv farve, som giver lyst til kliks.

Du kan ligeså godt udnytte dette og få de ekstra konverteringer, som vil hjælpe din omsætning, men også gøre dine brugere mere tilfredse. En side, der gør dette godt er https://www.mikrolaan.dk/, hvor de netop har lavet en lille boks øverst med de bedste tilbud samt en grøn knap med en god CTA.

Kategorier: Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *