Det lille ”s” sidst på http i din browser kan gøre en verden til forskel, hvis du er seriøs omkring din hjemmeside. Er du i tvivl om hvorfor, så læs med her.

Hvad betyder det helt præcist at få https på dit site? Den lille hængelås betyder reelt, at dit site er krypteret og altså sikret mod hackere, der ellers ville kunne komme ind og stjæle data.

Heri ligger den første fordel for både dig og dine besøgende – nemlig:

Sikkerhed

Ved at have https sikrer du dine besøgende fra at få stjålet følsomt materiale, som de selvfølgelig ikke vil have ender i de forkerte hænder.

Dermed kan dine besøgende med en god følelse i kroppen oplyse dig deres oplysninger – om det gælder profiloplysninger eller kontooplysninger, hvis du er webshop-ejer.

Uanset hvad så kan vi i hvert fald anbefale, at du får sikret din side med det samme, så du ikke kommer i problemer, fordi du er skyld i at lække sårbare informationer.

Rankingfaktor

Google begynder mere og mere at lægge vægt på, om en side har https. Hvis du derfor arbejder med SEO og ønsker at rangere bedre i søgemaskinen, så bør du uden tvivl få krypteret din side.

Dette ses eftersom, at SSL ikke er gratis, og dermed ser Google denne faktor som en garanti for, at sitet ikke bare er en billig og ligegyldig side.

Hvis websideejeren har valgt https, så er det et troværdighedsstempel, som i de kommende år vil betyde endnu mere. Derfor bør du være på forkant med denne tendens.

Usikker side

En tredje grund til at få https i en fart er, at Google er begyndt at markere sites som ”usikker side”, hvis du for eksempel har en kontaktformular, som dine brugere kan udfylde.

Dette sender et virkelig dårligt signal til dine besøgende, der (selv om de ikke giver følsomme oplysninger) alligevel kan blive usikre på, om det er en god idé at benytte din side.

Så hvorfor ikke bare udrydde denne frygt ved at få SSL på din side? På denne måde undgår du i hvert fald at miste besøgende – udelukkende på grund af sådan en lille, nem ting, som du uden problemer kan få løst.

Hvis du er interesseret i at vide, hvordan du kan gøre, så kan du se mere hos Google her: https://support.google.com/adwords/answer/2580401?hl=da

Kategorier: Blog

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *