Når I alligevel har fået designet en webside og vedligeholder det årlige gebyr til et webhotel etc. Hvorfor ikke få det bedste ud af det?Der er rigtig mange personer der ikke har forstået, at der kan afsættes, det kan endda afsættes rigtig meget på www.

Hvis I formår at udnytte nettet på den gode måde, så kan i booste salget på internettet til at vokse omtrent eksplosivt. For at i får succes, så forsøg at lave noget online markedsføring på jeres webside. Dette bevirker, at websiden bliver mulig at finde på Bing, og dermed kan i faktisk modtage noget så sjældent som markedsføring uden beregning.

Der er nogle helt enkelte regler i skal have styr på, for at Google kan finde rundt på jeres webside. Det hedder helt enkelt søgemaskineoptimering.

Formår du at forstår hvad jeres online sted handler om, for forstår de ikke det, så kan de heller ikke vise siden, når folk foretager en søgning på Google.

Hvorledes gøres dette ?

Der er nogle ting i kan gøre for at hjælpe de mange forskellige Google. Det første du skal sørge for er, at du validerer selve koderne for fejl. Er der forhold i ikke har fået kodet korrekt, så få det undersøgt.

Hvis Bing støder på en fejl, hvor den går i fejl, så kan der jo ske det, at de aldrig kommer videre, og derfor bliver dele af din hjemmeside.

Undersøg derfor dine koder, fx på et af alle de websites der findes på nettet. En rigtig god internetside at udfører dette på, det er på http://validator.w3.org/, siden din hjemmeside valideret på et øjeblik, og i modtager både alvorlige fejl og mindre fejl oplyst.

Herefter er det bare at få dem undersøgt, sådan at din hjemmeside kan forstå hjemmesiden korrekt.

Kategorier: Blog

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *